Blogg

Boklansering 4. oktober

Blogg, Nyheter l

Boken er nå endelig ferdig fra trykkeriet og på vei til bokhandlerne! Det blir boklansering på Litteraturhuset fredag 4. oktober, som del av Dyrevernseminaret. Fra samme dag selges boken også via bokforhandlerne.

Endelig er en lang prosess over, og boka er tilgjengelig for folk flest. Jeg har akkurat fått med meg noen eksemplarer av boken fra lageret og boken sendes nå ut til nettbokforhandlerne og flere bokbutikker. 

Dyrevernseminar og boklansering
På fredag 4. oktober, som er den internasjonal Dyrenes dag, blir Med lov til å pine lansert som del av Dyrevernseminaret på Litteraturhuset. Boken selges på seminaret for 200,-.

Under seminaret skal jeg holde en kort presentasjon om ett tema som er hentet fra boken. Det handler om den norske dyrevernbevegelsens historie. Seminaret forøvrig handler om hvordan man kan drive mer effektivt dyrevern, og på programmet står spennende foredrag fra Siri Martinsen (fra NOAH), Martin Smedjeback (fra Sverige) og Nick Cooney (fra USA), pluss en sosial etterfest.

Vil du lese boken?
Med lov til å pine kan nå bestilles via nettbutikkene til blant annet Tanum, Norli og Ark (200,- pluss porto). Du kan også kjøpe boken hos Tronsmo (Oslo), Ark på Egertorget (Oslo), Tanum på Paleet (Oslo) eller på Litteraturhuset 4. oktober. Du kan også bestille boken via din lokale bokhandler.

Om du har spørsmål om boken, ønsker å skrive om boken eller annet, vennligst send meg en melding.

Legg inn en kommentar